Burfaş’ın menüsü genişliyor

Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete alınan Tarihi Gürsu Su Değirmeni Tesisleri, bundan böyle misafirlerine cağ döner hizmeti de verecek.

Burfaş’ın menüsü genişliyor

Tesislerin menüye cağ döneri eklemesi nedeniyle düzenlenen tanıtım kokteyline Büyükşehir Belediye Başkanı ile birlikte İçişleri eski Bakanı Efkan Ala da katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, sayıları 53’ü bulan sosyal tesisleri hem yaygınlaştıracaklarını hem de halkın talepleri doğrultusunda zenginleştireceklerini söyledi. 

Katılımcılara döner ikramının yapıldığı etkinlikte, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İçişleri eski Bakanı Efkan Ala, AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, AK Parti Milletvekili Kani Torun ve davetliler yer aldı. Tesislerin yaklaşık 2 yıl önce Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilerek hizmete sunulduğunu hatırlatan Başkan Altepe, bölge halkının talebi doğrultusunda imkanların günden güne geliştirildiğini ifade etti. Gürsu’da Artvin ve Erzurum kökenli vatandaş yoğunluğunun bulunduğunu, menüde yer almayan cağ dönerin de bu nedenle eklendiğini vurgulayan Altepe, “Amacımız halkımıza en güzel şekilde hizmet etmek” dedi.

AK Parti Bursa milletvekili adayı Efkan Ala, yemekten sonra bitişikte bulunan inşaatta işçiler ile sohbet etti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X