BURFAŞ’ta üç tesis daha elden çıkıyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nde zarar ettiği gerekçesiyle küçültme programının devreye alındığı belediye iktisadi teşekküllerinden BURFAŞ’ta üç tesis daha elden çıkıyor.

BURFAŞ’ta üç tesis daha elden çıkıyor

Göreve gelir gelmez BURFAŞ’ın sosyal tesis işletmeciliğini mercek altına alan ve portföyünü abartılı bulan Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş önceki gün acil eylem planını açıkladığı basın toplantısında şirketin 43 milyon lira zarar ettiğini duyurmuştu.

Olay Gazetesi yazarlarından İhsan Aydın bugünkü yazısında bu konuya değinerek, BURFAŞ’ta üç tesisin daha elden çıkarılacağını okurlarıyla paylaştı.

BURFAŞ’tan kiralık 3 tesis

İlk özelleştirmeye Karacabey’deki işletmesiyle çıkan şirketin, şehir merkezindeki Hüdavendigar Kent Parkı, Odunluk’taki Kent Ormanı ile Kestel yakınlarındaki Kazancı sosyal tesisleri de kiraya verilecek.

İlk ihale 18 Aralık’ta kapalı tutulan Kazancı sosyal tesisleri için yapılacak.

Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal tesis işletmecisi BURFAŞ tarafından açılan ancak rantabl olmadığı gerekçesiyle kiraya verilmesi planlanan üç tesise özel…

Yazının tamamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X