Burgaz tam gaz: 3-1

Mavi beyazlılar 9 kişi tamamladığı maçta Mimarsinan Gençlikspor’u deplasmanda Fuat (2) ve Onur’un attığı gollerle devirerek 3’te 3 yaptı.

Burgaz tam gaz: 3-1

TOLGA ÖZTAŞ

Süper Amatör Küme A Grubu’nda yola play-off’a kalmak için çıkan iki ekibin maçında Burgazspor, Mimarsinan Gençlik’i 3-1 mağlup etti. Mavi beyazlılara galibiyeti getiren golleri 6. ve 30. dakikalarda Fuat ile 50’de Onur kaydetti. Mimarsinan’ın tek golünü ise 74’te Ferhat attı. Burgazspor ayrıca zorlu mücadeleyi önce 36’da Emirhan’ın ardından da 70’de İbrahim’in kırmızı kart görmesiyle 9 kişi tamamladı.

SAHA: Şahin Başol Tesisleri

HAKEMLER: Berkay Şenyel (**), Semih Akgün (**), Ferman Leman (**)

GOLLER: Dk.6-30 Fuat, Dk.50 Onur(Burgaz), Dk.74 Ferhat (Mimarsinan)

KIRMIZI KARTLAR: Dk.36 Emirhan, Dk.70 İbrahim (Burgaz)

MİMARSİNAN GENÇLİK: İbrahim (*), Uğur (*), Nuri (*) (Dk.58 Ramazan **), Hüseyin (*), Burak (**), Kaan (*) (Dk.33 Emir *) (Dk.80 Ayvaz), Enes (**), Önder (*), Mücahit (*), Bayram (**), Ferhat (**)

BURGAZSPOR: Cihan (***), Doğukan (**), Kadir Oles (**), Kadir Yaşarer (**), Doğukan (**), Okan (**), İBrahim (**), Fuat (***) (Dk.75 Yavuz *), İsmet (**) (Dk.80 Urkan), Emirhan (*), Onur (***) (Dk.74 Oğuz *)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X