Burhan Vatan: Hamzaoğlu ile devam

Genel Kurul’da ilk konuşmayı Burhan Vatan yaptı. Vatan, seçilmesinin ardından yapacakları ilk işlerinin tüzüğü değiştirmek olduğunu söyledi.

Burhan Vatan: Hamzaoğlu ile devam

Burhan Vatan, “Öncelikli hedeflerimizden biri kulübün üye sayısını arttırmak olacaktır. Hamza Hamzaoğlu ile uzun süre çalışmak istiyoruz. Yaptığımız görüşmelerde fikirlerimizin örtüştüğünü gördük. Alt yapıya önem vereceğiz. Centilmen takıma verilecek 750 bin dolarlık ödülü taraftarlara dağıtacağız. Taraftarlar isterlerse onlara lokal yapıp sembolik ücretlerle kiralayacağız. Bursaspor’da başarı çıtası şampiyonluktur” dedi. 

BATALLA’YI BEN SATMADIM

Burhan Vatan, 3-4 önemli firma ile stat isim sponsorluğunu hakkında görüştüklerini söyledi. Büyükşehir belediyeye başkanının kulüpten elini çekmesi gerektiğini belirten Vatan, “Bende Timsah Atatürk Stadı olsun istiyorum. Gönlümden geçen o. Beni ne belediye ne başka bir şey etkilemez. Kimsenin önünde eğilmem. Büyükşehir Belediye başkanı kulüpten elini çekmelidir. Batalla’yı ben satmadım. Ali Ay’ın içinde bulunduğu yönetim sattı” diye konuşmasını noktaladı.

VATAN’A SALDIRI

Burhan Vatan konuşması sonrasında yönetici arkadaşlarının yanına giderken ortalık bir anda karıştı ve yumruklar, tekmeler havada uçuştu. Kargaşayı özel güvenlik ve polis güçlükle önledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X