Burhaniye Nadir Tolun Da Pilav Hayrı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Nadir Tolun Ortaokulu’nu yaptıran hayırsever Ethem Tolun için geleneksel pilav hayrı yapıldı. Rahmetli Tolun’un kızl…

Burhaniye Nadir Tolun Da Pilav Hayrı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Nadir Tolun Ortaokulu’nu yaptıran hayırsever Ethem Tolun için geleneksel pilav hayrı yapıldı. Rahmetli Tolun’un kızları ve damatlarının birlikte düzenlediği hayırda 335 öğrenciye pilav ikramı yapıldı. Burhaniye de rahmetli Ethem Tolun’un oğlu Nadir Tolun adına yaptırdığı okul da bu güne kadar on binlerce öğrenci eğim görürken, düzenlenen pilav hayırları da geleneksel hale getirildi. Ethem Tolun’un 34. ölüm yıldönümün de Nadir Tolun İlkokulun da okuyan 335 öğrenciye pilav ve ayran ikramı yapıldı. Erdoğan Oktay ve eşi Nadide Oktay, Ümit Bölükbaşı ve eşi Güzide Bölükbaşı, Sinan İnaltay ve eşi Nihal İnaltay ile Barbaros Küçükoğlu ile eşi Cemile Küçükoğlu’nun düzenlediği pilav hayrı yoğun ilgi gördü. Erdoğan Oktay, pilav hayrının önümüzdeki hafta içinde de ortaokul öğrencileri için düzenleneceği anlatırken, Okul Müdürü Nadide Zeybek de, hayırsever aileye teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X