Burhaniye’de Kültür Merkezine Kafeterya Açıldı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, bu güne kadar çok sayıdaki etkinliğe ev sahipliği yapan, Ahmet Akın Kültür Merkezi kafeteryaya kavuştu. Kafeteryanın…

Burhaniye’de Kültür Merkezine Kafeterya Açıldı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, bu güne kadar çok sayıdaki etkinliğe ev sahipliği yapan, Ahmet Akın Kültür Merkezi kafeteryaya kavuştu. Kafeteryanın sabah 8.00-17.00 saatlerinde hizmet verdiğini anlatan İşletmeci İlknur Okumuş, salonda etkinlik olduğu saatlerde hizmet verdiklerini anlattı. Burhaniye’de, salon eksikliğini gideren Ahmet Akın Kültür Merkezi’nde açılan kafeterya da ilgi gördü. İki aydan beri açık olan kafeteryaya, çay ve meşrubatın yanı sıra gözleme ve kabaktan kesme serviside yapılıyor. Kafeteryanın ilgi gördüğünü anlatan İlknur Okumuş,” Solunumuz da sık sık düğün nişan ve konser gibi etkinlikler yapılıyor. Kafeteryamız 8.00-17.00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Ancak, etkinlik olduğu zamanlar da her zaman açık oluyor. En iyi hizmeti verebilmek için çalışıyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X