Burkay yeni meclis üyeleri ile buluştu

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nda (BTSO) komite ve meclis üyesi seçimlerinden büyük üstünlükle çıkan İbrahim Burkay, başkanlık seçimi öncesinde meclis üyeleri ile bir araya geldi.

Burkay yeni meclis üyeleri ile buluştu

120’den fazla meclis üyesinin katıldığı toplantıda konuşan Burkay, 40 bini aşkın üyesiyle Türkiye’nin en büyük ticaret ve sanayi odası kimliğine sahip olan BTSO’nun seçimlerini örnek bir şekilde tamamladıklarını söyledi.

Yoğun katılımla gerçekleştirilen ve demokrasi şölenine dönüşen seçimlerdeki başarılarından dolayı meclis üyelerini tebrik eden Burkay, “Bursa’mızın geleceğine inanan iş insanları olarak 5 yıl önce kentimizin yeni bir değişim ve dönüşüme duyduğu ihtiyacı dile getirerek çok önemli bir sorumluluk üstlendik” diye konuştu. 

EN BÜYÜK ZENGİNLİK BİRLİK

BTSO olarak hayal gibi görünen tüm projeleri hayata geçirdiklerini dile getiren İbrahim Burkay şunları kaydetti: “Üreterek Büyüterek 39 bin Tek Yürek’ vizyonuyla çıktığımız bu yolda kendi için değil kenti için çalışan aktörleriyle BTSO, Bursa için var gücüyle çalışmaya devam edecektir.

Bugün Türkiye’nin her yerinde başarılı projeleriyle konuşulan Odamızın en önemli zenginliği birlik ve beraberliğinden gelmektedir.

Yeni dönemde de BTSO meclisimizin alacağı kararlarla insan kaynağına ciddi yatırımlar yapacağız. Bursa, şu anda Türkiye’nin aklı konumunda olan bir merkez. Yeni dönemin meclisimiz, iş dünyamız ve Bursa’mız için hayırlı olmasını diliyorum.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X