Bürokratlar ihracatçı ile buluştu

Ekonomi Bakanlığı bürokratları, devlet teşvikleri, desteklerdeki bilinmeyenler ve yeni uygulamaları anlatmak üzere Güney Marmara’daki 180 firmayı ziyaret etti.

Bürokratlar ihracatçı ile buluştu

Uludağ İhracatçı Birlikleri’nden (UİB) yapılan açıklamaya göre, Ekonomi Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Kadir Bal, Serbest Bölgeler, Yurtdışı Yatırım ve Hizmetler Genel Müdürü Uğur Öztürk, İhracat Genel Müdürü Volkan Ağar ve beraberindeki 100’e yakın bürokrat, Bursa, Eskişehir, Bilecik, Balıkesir ve Bandırma’daki 180 ihracatçı firmayla bir araya geldi. 

Firmaların yöneticileriyle görüşen heyet, Bakanlık nezdinde yürütülen işlemlerin hızlandırılması ve yenilenen destek araçlarıyla teşvik uygulamaları hakkında bilgilendirme yaptı. UİB Koordinatör Başkanı Orhan Sabuncu, ziyaretlerin firmalar açısından büyük önem taşıdığını belirterek, “Bakanlığımız tarafından hayata geçirilen bu uygulamanın ihracatımızın seyrine olumlu etki edeceğini düşünüyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X