Bursa 1 Mart’ta normalleşecek mi? Resmi açıklama geldi…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın 1 Mart’ta yerinde kararla normalleşme döneminin başlayacağını açıklamasının ardından gözlerin çevrildiği Bursa’dan umut veren açıklamalar geldi.

Bursa 1 Mart’ta normalleşecek mi? Resmi açıklama geldi…

Derya Demir PINAR
Vakaların nüfusa göre oranında Bursa’dan daha kötü durumda olan Bartın’da ilk kararların alınması ve İstanbul’dan gelen ‘1 Mart’a biz de hazırız’ açıklaması paralelinde gelişmeleri değerlendiren İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, “Biz İstabul’dan ve komşu illerden daha iyi durumdayız. Ancak normalleşme için kriterlerin belirlenmesini bekliyoruz. Kriterlere göre adımlarımızı atacağız” dedi…

Bursa’da vaka sayısında yaşanan düşüşün nedeninin sağlık çalışanlarının, filyasyon ekiplerinin yoğun çalışması ve vatandaşların sağduyusu olduğunu belirten Yavuzyılmaz,

“Bu demek değil ki vakalar yükselmeyecek. Rehavete kapılırsak tablo tam tersine dönebilir. Bu nedenle vatandaşlarımızın rehavete kapılmadan, tedbirlere devam etmesini istiyoruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X