Bursa 2. Turizm Zirvesi’ne hazırlanıyor

Bursa Skal Kulübü’nün ev sahipliğinde Burkon Turizm tarafından organize edilecek 2. Bursa Turizm Zirvesi ve 1. Bursa Turizm Fuarı’nın hazırlıklarına başlandı.

Bursa 2. Turizm Zirvesi’ne hazırlanıyor

Bursa turizmini ileri taşımak, sektör bileşenlerini bir araya getirmek için yola çıkılan Bursa Turizm Zirvesi’nin ikincisi gün sayıyor. Bursa Skal Kulüp, Burkon Turizm’in organizasyonu ile gerçekleştirilecek olan zirve ile ilgili ilk toplantı yapıldı. 

Bursa Skal Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Varlık, İkinci Başkan Serdal Can, Genel Sekreter Ahmet Aydın, Sayman Ersin Yazıcı, Yönetim Kurulu Üyesi Muharrem Kurban ve Burkon Turizm Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Eker ve ekibinin katıldığı toplantıda ana hatlar belirlendi. Toplantıda, projenin tarihi, paydaşları, onur ve düzenleme kurulu, proje süresi, program akışı, proje ekibi gibi konular masaya yatırıldı. Taslak program üzerinde neler yapılması gerektiği ile ilgili bilgi paylaşımında bulunuldu.

Ülke ve Bursa turizmini güçlendirmek için başlatılan Bursa Turizm Zirvesi’nin ikincisini ve 1. Bursa Turizm Fuarı’nı gerçekleştirecek olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Varlık, sektörün en etkin konuşmacılarının katılacak. Fuarın ise ilgili kurum ve kuruluşların tanıtımlarına fırsat verileceğini söyleyen Varlık, son dönemde artan bir ivme yakalayan turizm sektörünün, zirve ve fuar ile yıldızının daha da parlayacağını sözlerine ekledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X