Bursa Açık Cezaevi`nde cinayet

Bursa`da Gemlik Açık Cezaevi`nde mahkumlar arasında şaka ve küfürleşme sebebiyle çıkan kavgada bir hükümlü öldürüldü. Olayla ilgili 4 mahkum gözaltına alındı.

Bursa Açık Cezaevi`nde cinayet
Olay dün gece 21.00 sıralarında meydana geldi. Engürücük Köyü’nde cezasının bitmesine az zaman kalan ve açık cezaevinde kalan mahkumlar arasında şakalaşmayla başlayan ve küfürleşme ile devam eden bir akvga meydana geldi.
 
H.A isimli hükümle ranzada uyuyan Adnan E. ile şakalaşmaya başladı. Buna tepki gösteren Adnan E. H.A. ile tartışmaya başladı. Tartışma kavgaya dönüştü. Bu esnada Adnan E. kavga sırasında düşerek başını yere çarptı. Gemlik Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Adnan E. hayatını kaybetti.
 
Savcılığın talimatıyla Adnan E.’nin cenazesi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu’na götürüldü. H.A.’nin da aralarında bulunduğu olaya karışan 4 mahkum ise tutuklanarak Bursa Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X