Bursa Ata Bulvarı`nda düğüm kavşakla çözülüyor

Mudanya ile İzmir yolunu birbirine bağlayan ve Organize Sanayi Bölgesi’ne bağlantının da sağlanması nedeniyle trafik yüklerinin her geçen gün arttığı Ata Bulvarı’ndaki trafik sıkıntısı Işıktepe ve Fethiye Mahalleleri arasında yapılacak kavşakla son bulaca

Bursa Ata Bulvarı`nda düğüm kavşakla çözülüyor

Raylı sistemler, yeni açılan ve genişletilen yollar ile köprü ve kavşak düzenlemeleri ile trafik sorununa köklü çözümler üreten Büyükşehir Belediyesi, hizmete açılan BUTTİM ve Demirtaş kavşaklarının ardından trafik yoğunluğunun gün geçtikçe arttığı Ata Bulvarı’na da bir kavşak kazandırmak için çalışmaları başlattı. Mudanya yolu ile İzmir yolunu birbirine bağlanması nedeniyle önemli bir güzergah olan aynı zamanda da Organize Sanayi Bölgesi’ne giriş çıkışların sağlandığı Ata Bulvarı’na yapılacak kavşak ile bölgedeki trafik yoğunluğu da ortadan kalkacak.

Işıktepe Mahallesi ile Fethiye mahalleleri arasında yapılacak kavşağın inşa edileceği alanda incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, beraberindeki Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altın’dan projenin detayları hakkında bilgi aldı. Söz konusu yere kavşak yapılması yönünde bölge halkının uzun süredir talepleri olduğunu hatırlatan Altepe, “İki mahallemize giriş çıkışları daha güvenli hale getirecek olan kavşakla ilgili çalışmaların startını vermiş bulunuyoruz. Çevre yolu bağlantısı ve yapılacak bağlantı yolları ile bu bölgedeki trafik sorunu önemli ölçüde ortadan kalkacak. Şimdiden bölge halkına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X