Bursa basını Türkiye’ye örnek

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Refik Tuzcuoğlu, “Çevrem Sensin” projesinin startını vermek üzere geldiği Bursa’da Basın İlan Kurumu Bursa Müdürü Osman Başeğmez’i ziyaret etti.

Bursa basını Türkiye’ye örnek

Ziyarette Çevre Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Recep Akdeniz ile Bursa Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Eyup Gül de hazır bulundu. Tuzcuoğlu, Basın İlan Kurumu Müdürü Osman Başeğmez’den Bursa basını hakkında bilgi aldı. Başeğmez, Bursa basınının gerek içerik olarak gerekse istihdama olan katkısıyla Türkiye’de ön sıralarda yer aldığını ifade etti. 

Bursa’ya “Çevrem Sensin” projesinin başlatılması amacıyla geldiklerini belirten Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Refik Tuzcuoğlu ise; gerek Konya’da gerek Kayseri’de birlikte görev yaparken Basın İlan Kurumu Müdürü Osman Başeğmez’in gayretli çalışmalarını yakından takip ettiğini söyledi. Tuzcuoğlu, Bursa’daki gazetelerin kalitesinin ve örnek yayıncılığının devamını dileyerek, “Eski bir gazeteci olarak zaman içerisinde Bursa basınının sürekli kendisini yenileyip geliştirdiğini bu ziyaretimizde bir kez daha gözlemleme imkanı buldum” ifadelerini kullandı.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X