Bursa basınının acı kaybı! Rahim Kanbur’u kaybettik

Olay Gazetesi’nin emektar isimlerinden Rahim Kanbur, meslektaşlarının Rahman abisi, geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Bursa basınının acı kaybı! Rahim Kanbur’u kaybettik

Bursa Gazeteciler Cemiyeti üyesi de olan sürekli basın kartı sahibi 67 yaşındaki Rahim Kanbur evli ve 2 kız çocuğu babasıydı. İstanbul’daki ulusal gazetelerde muhabirlik yapan ve Olay Gazetesi’nin 1987’de kuruluşuyla birlikte Bursa’ya gelen Rahim Kanbur, Olay Medya’da Fotoğraf Servisi’nin sorumluluğunu yürütürken, spor foto muhabirliğiyle de özellikle Bursaspor’un maçlarında görev yapıyordu.

Gazetecilerin ‘Karanlık Oda’ olarak bildiği fotoğraf servisi, Olay çalışanlarının haber dönüşü ilk uğradığı yerdi. Bütün muhabirlerin o gün haberle yaşadıklarını ilk duyan kişi olan ve zaman zaman sırlarını paylaştıkları ‘Rahman abi’leri artık yok.

Olay Medya Yayın Kurulu üyesi Orhan Güney’in dayısı olan Rahim Kanbur’un cenazesi bugün Fatih Sultan Mehmet Camii’nde kılınacak ikindi namazına müteakip İhsaniye Mezarlığı’nda defnedilecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X