Bursa basketbol camiası iftarda buluştu

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle Basketbol Gençler Şampiyonlar Ligi’ne evsahipliği yaparken, basketbol camiası gerçekleştirilen iftarda bir araya geldi.

Bursa basketbol camiası iftarda buluştu

Basketbol İl Temsilciliği tarafından Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde bulunan Yıldırım Beyazid Salonu’nda gerçekleştirilen iftara Bursa Büyükşehir Belediye Başkan vekili ve Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Dinçer, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkan vekili Ömer Onan, Türkiye Basketbol Federasyonu Asbaşkanı Hüseyin Beşok, TBF MHK Asbaşkanı Engin Kennerman, Basketbol İl Temsilcisi Nurullah Yıldız, Bursa’nın Basketbol Süper Ligi’ndeki temsilcileri Frutti Ekstra Bursaspor Başkanı Sezer Sezgin, TOFAŞ Basketbol Genel Menajeri Tolga Öngören, Uludağ Basketbol Başkanı Berk Aladağ, Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Finalspor Başkanı İhsan Özen, Gemlik Basketbol Başkanı Berkay Bulut ile kulüp başkanları katıldı.

Bursa’nın Türk basketbolunda her zaman önemli bir yere sahip olduğunu belirten Türkiye Basketbol Federasyonu Başkan vekili Ömer Onan, “Bursa basketbol içinde önemli bir yer temsil etmiş, sayısız sporcu, antrenör ve spor adamlarının yetiştiği önemli bir şehir. Bu anlamda biz de bunu biliyoruz ve bu dönem sayın Gökhan Dinçer de yönetim kurulumuzda yer alıyor. Önemli görevler de üstleniyor. Biz de federasyon adına kendisine teşekkür ederiz. Federasyon olarak Bursa’ya önemli organizasyonlar vermeye çalışıyoruz. Bursa’nın hak ettiği şeyler bunlar. Daha iyilerinin de olacağına inanıyorum” diye konuştu.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan vekili ve Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Dinçer ise “Öncelikle Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş’ın selamlarını iletiyorum hepinize. 11 ilimizi etkileyen deprem felaketi nedeniyle bu sene ramazan biraz daha buruk geçiyor. Zor bir süreç yaşadık ama devletimizin destekleriyle bu süreci de atlatacağımıza inanıyorum. Basketbol bizim sorumlu olduğumuz alanlardan birisi. TBF Yönetim Kurulu olarak görev yapıyorum. Sadece basketbol değil yıllardır Bursa’daki birçok branşa hizmet ediyoruz. Bizim önceliğimiz şu. Bursa’da basketbolun daha rahat yapılabileceği, organizasyonlarda daha rahat olabileceği bir yere getirmek. Öncelikli yaşadığımız şehre hizmetler yapmak isteriz. Şehrimizde Frutti Ekstra Bursaspor, TOFAŞ gibi önemli kulüpler var. Daha önce de birçok kulübümüz vardı. Bursa’daki başarılı takımlarımızın sayısını artırmak isteriz. Bursa’ya tesisler kazandırmak istiyoruz. Bursa’da basketbol zaten oldukça üst düzeyde. Biz de bu seviyeyi daha yukarı nasıl taşırız onun için çalışıyoruz. Yapacağımız çalışmalarla Bursa’yı daha iyi yerlere getireceğimize inanıyorum. Önemli olan basketbol hizmet etmek ” ifadelerini kullandı.

Basketbol İl Temsilcisi Nurullah Yıldız da basketbol şehri Bursa’nın daha ileri gidebilmesi adına çalışmalar yapacaklarını. Kulüplerle birlikte bu hedefe ulaşabileceklerine inandıklarını söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X