Bursa belediyelerine hizmetiçi eğitim

Bursa Belediyeler Birliği’nin Türkiye Belediyeler Birliği ile ortaklaşa düzenlediği hizmetiçi eğitim semineri Antalya’da gerçekleştirildi.

Bursa belediyelerine hizmetiçi eğitim

Hizmet içi eğitim seminerine Bursa Belediyeler Birliği’ne üye belediyelerin başkanları, başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve bürokratlar ile personeli katıldı. 5 gün süren seminerde gazeteci-yazar Doç. Dr. Yusuf Kaplan, ‘İletişim Stratejisi-Stratejik İletişim’ konularında sunum yaparken, İstanbul Üniversitesi Sosyoloji Bölümü Genel Sosyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. İsmail Coşkun da, ‘Türk Modernleşmesi-Devlet Toplum İlişkileri’ konularını anlattı.

Seminerin açılış konuşmasını yapan Bursa Belediyeler Birliği ve Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Hizmet içi eğitimler hem biz yöneticilerin hem de yerel yönetim personellerinin konularına hakimiyeti anlamında büyük önem taşıyor. Düzenlemiş olduğumuz bu eğitim toplantıları, aynı zamanda belediye çalışanları arasında etkileşim, bilgi ve tecrübe paylaşımına da imkan sağlamakta. Bursa Belediyeler Birliği olarak düzenli olarak hizmet içi eğitim seminerleri gerçekleştiriyoruz. Her gün yüzlerce kişiyle diyalog halinde olan belediye personelinin vatandaşlarla daha rahat iletişim kurabilmesi için seminerler veriyoruz” dedi.

Daha sonra Doç. Dr. Yusuf Kaplan tarafından ‘İletişim Stratejisi-Stratejik İletişim’ konularında, Prof. Dr. İsmail Coşkun tarafından da ‘Türk Modernleşmesi-Devlet Toplum İlişkileri’ konuları anlatıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X