‘Bursa beni etkiliyor’

Dün akşam Uluslararası Bursa Festivali’nin açılış konserini veren ünlü piyanist Anjelika Akbar, konser öncesi Mercure Hotel’de Olay TV’nin ‘Sanat Köşesi’ programı için keyifli bir röportaja imza attı.

‘Bursa beni etkiliyor’

UĞUR KONUK

Bursa Festivali’nin açılışı için Bursa’ya gelen Anjelika Akbar, Mercure Hotel’de konakladı. 

Dün akşam Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’ndaki konser öncesi yine Mercure Hotel’de Olay TV’nin ‘Sanat Köşesi’ programına konuk olan Akbar, ‘Bursa’yı çok seviyorum. Bursa eski zamanlardan beri maneviyatın başkenti. Bu da beni etkiliyor. Çünkü maneviyat benim için en az müzik kadar önemli’ dedi.

BEN SADECE BİR ARACIYIM

Henüz 2,5 yaşındayken müzik yeteneğinin keşfedildiğini 4 yaşından beri piyano eğitimi aldığını söyleyen Anjelika Akbar, ‘Yaptığım besteler bana ait değil. Onlar zaten bir yerlerde varlar. Ben yalnızca aracıyım’ diye konuştu. Türkiye’ye ilk geldiği gün ülkemize aşık olduğunu söyleyen Akbar, oğlunu burada dünyaya getirdiğini ve hiç ders almadan Türkçe öğrendiğini sözlerine ekledi.

MERCURE HOTEL’E HAYRAN KALDI

Röportajın ardından Mercure Hotel’i gezen Anjelika Akbar, hayranlığını dile getirdi ve yöneticileri kutladı. ‘Multikonsept’ hizmet veren Mercure Hotel’de, ‘Yaşasın Hayat Sağlıklı Yaşam Merkezi’, ‘Da Vittorio Ristorante İtaliano’, ‘Olimpos Teras Bar’, ‘Hanedan Restoran’ ve ‘Termal Havuzlar’ bulunuyor. 

 

BU AKŞAM OLAY TV’DE

Anjelika Akbar’ın konuk olduğu, Murat Günay’ın hazırlayıp sunduğu ‘Sanat Köşesi’ programı bu akşam 22.00’de Olay TV ekranlarında olacak. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X