Bursa beyaza büründü

Bursa’da dün itibariyle başlayan kar yağışı, etkisini artırarak sürüyor. Bugün ve yarın da devam etmesi ön görülen kar yağışları nedeniyle beyaza bürünen kent merkezi, drone ile havadan görüntülendi.

Bursa beyaza büründü

Bursa’da uzun süredir beklenen kar yağışı, dün itibariyle başladı.

Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı, bugün itibariyle şehir merkezinde de kendini hissettirdi. Aralıksız devam eden kar yağışı sebebiyle kent merkezi beyaza büründü.

Beyaz örtüyle kaplanan kentte, belediye ekiplerince yollarda tuzlama çalışmaları devam ederken, emniyet görevlileri de kar yağışını fırsat bilerek dışarı çıkan vatandaşları uyarıp, evlerinden çıkmamaları gerektiğini belirtti.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre Bursa’da hava sıcaklığı 0 derece olarak ölçülürken, kent merkezindeki kar kalınlığı ise yer yer 11 santimetreye çıktı. Hava tahmin raporlarına göre, dün başlayan kar yağışının 3 gün boyunca etkili olması beklenirken, 19 Ocak Salı gününden itibaren kar yağışlarının yerini yağmura bırakması ön görülüyor. Öte yandan kent merkezindeki kar yağışı, drone ile havadan görüntülenirken, ortaya renkli görüntüler çıktı.

DHA

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X