Bursa Bilim Şenliği’ne HAVELSAN’dan destek

Geleceğin bilim insanlarını yetiştirilmesi hedefiyle Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından projelerinden Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi (BTM) Genel Koordinatörü Rıfat Bakan ve BTM yöneticileri, THY 6. Bursa Bilim Şenliği’nin lansmanı kapsamında Türk Si

Bursa Bilim Şenliği’ne HAVELSAN’dan destek

HAVELSAN operasyonlardan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Savaş Yanık’a nezaket ziyaretinde bulunan Bakan,  isim sponsorluğunu Türk Hava Yollarının üstlendiği THY 6. Bursa Bilim Şenliği’ne ilişkin Yanık’ı bilgilendirdi.

HAVELSAN’ın Çankaya ‘da bulunan merkez binasında gerçekleşen görüşmede dünyanın en büyük bilim şenliği olan ve bilimi sokağa indiren Bursa Bilim Şenliği’ne ilişkin bilgi veren Bakan, her geçen yıl daha da büyüyen Bursa Bilim Şenliği’nin bu yıl da THY isim sponsorluğunda 4-5-6-7 Mayıs tarihinde BUTTİM Fuar alanında gerçekleşeceğini söyledi.

​Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren HAVELSAN operasyonlardan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Savaş Yanık ise Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi’nin faaliyetlerini yakından takip ettiklerini ve bilim adına bu faaliyetleri önemsediklerini söyledi. Bahar aylarında önlerinde oldukça yoğun bir takvim bulunduğunu ifade eden Yanık,  buna rağmen THY 6. Bursa Bilim Şenliği’nde olmayı hedeflediklerini kaydetti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X