‘Bursa bir adım önde gidiyor’

Bursa iş dünyası ile yetkilileri ile bir araya gelen Bakan Müezzinoğlu, Türkiye’nin hedeflerine ulaşmasında Bursa’nın önemli adımlar attığını söyledi.

‘Bursa bir adım önde gidiyor’

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, “Ankara neyi hayal ediyorsa, Bursa bir adım önünde gidiyor” dedi.

Bakan Müezzinoğlu, önceki akşam Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Altıparmak Hizmet Binası’nda işadamları ile bir araya geldi. Basına kapalı gerçekleştirilen toplantıda, Vali İzzettin Küçük, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin de hazır bulundu. BTSO’dan konuya ilişkin yapılan açıklamada, işadamlarının öneri ve taleplerini Bakan Müezzinoğlu’na doğrudan aktarma fırsatı buldukları belirtildi.

OLAĞANÜSTÜ DURUMLAR

Bakan Mehmet Müezzinoğlu, toplantıdan duyduğu memnuniyeti dile getirirken Bursa’ya övgüler dizdi. “Ankara neyi hayal ediyorsa görüyorum ki Bursa bir adım önünde gidiyor. Bursa, bunu gerçekleştirmek için de büyük bir gayret gösteriyor. Bu da ülkemizin hedefleri için önemli bir avantaj” diyen Müezzinoğlu şöyle devam etti: ”Özellikle son 3 yılda ülke olarak önemli hedefleri önümüze koyduk. Ancak hiç beklemediğimiz olağanüstü durumlarla karşılaşıyoruz. Bu sorunları da çok şükür çözüyoruz. Bunun en ağırını 15 Temmuz akşamı gördük. Ancak başta Cumhurbaşkanımızın dirayeti ve milletimizin azimli duruşuyla 16 Temmuz sabahı bütün sıkıntıları bertaraf edecek bir sürece girdik.”

AR-GE VE İNOVASYON ODAKLI BİR VİZYON

BTSO Başkanı İbrahim Burkay, Bursa iş dünyasının Türkiye’nin hedeflerinde önemli bir rol üstlendiğini söyledi. Oda olarak gerçekleştirdikleri projelerde Ar-Ge ve inovasyon odaklı bir vizyon belirlediklerini ifade eden Burkay, çalışma hayatını ilgilendiren konularda da önemli adımlar attıklarını dile getirdi. Burkay, Bakan Müezzinoğlu’nun BTSO’nun hedeflerine ve Bursa’ya liderlik ettiğini de sözlerine ekledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X