Bursa bizim için çok önemli

DAF Trucks Türkiye Genel Müdürü Gregor Van der Mark, Bursa’nın kendileri için çok önemli bir merkez olduğunu söyledi.

Bursa bizim için çok önemli

RIDVAN DEMİR

 

Roadshow 2016 kapsamında DAF Trucks Türkiye ekibini Bursa’da ağırlayan Koçaslanlar Grubu bünyesindeki Bursa Ağır Vasıta AŞ (BAV), DAF Euro LF, CF ve XF serisindeki 6 aracın lansmanını gerçekleştirdi. BP Koçaslanlar Akaryakıt meydanında geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen organizasyona büyük ilgi gösteren davetliler, DAF Türkiye ekibi ile hem tanışma hem de araçları yakından inceleme fırsatı buldu. 

BAV Genel Müdürü Lokman Koçaslan, buradaki konuşmasında, Kocaeli, Bolu, Kütahya, Eskişehir, Çanakkale ve Balıkesir’de ‘satış’ olarak faaliyet göstereceklerini belirterek, ”Amacımız DAF’ın Türkiye’deki pazar payını yukarıya çekmek” dedi. DAF Trucks Türkiye Genel Genel Müdürü Gregor Van der Mark ise, Bursa’nın kendileri için çok önemli bir merkez olduğunu vurguladı. Endüstriyel açıdan Bursa’nın önemli bölgelerden biri olduğuna dikkat çeken Gregor Van der Mark, ”Bu bölgede yolumuza BAV ile devam edeceğiz” diye konuştu. Konuşmaların ardından Lokman Koçaslan, Gregor Van der Mark’a plaket takdim etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X