Bursa boksun beşiği

Bursa’da boks camiasının önde gelen isimleriyle buluşan Türkiye Boks Federasyonu Başkanı ve Uluslararası Amatör Boks Birliği (AIBA) İcra Kurulu üyesi Eyüp Gözgeç, Bursa’ya 2016’da uluslararası bir organizasyon sözü verdi.

Bursa boksun beşiği

RECAİ UYSAL

 

Boksta söz sahibi olmak isteyen ve son dönemde elde edilen başarılarla adından bahsettiren Bursa önceki gün Türkiye Boks Federasyonu Başkanı ve Uluslararası Amatör Boks Birliği (AIBA) İcra Kurulu üyesi Eyüp Gözgeç ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. 

Seyami Usta’da Bursa boks camiasının önde gelen isimleriyle biraraya gelen Gözgeç, bilgi alışverişinde bulundu. Bursa’nın boksun beşiği olduğunu ifade eden Başkan Eyüp Gözgeç, “Büyükşehir Belediyesi de şehre oldukça güzel bir boks salonu armağan etmiş. Bundan sonra Bursa’nın boksta daha fazla söz sahibi olacağına inanıyorum” dedi.

GÜZEL TESİS OLDU

Bursa’nın önemli isimler çıkardığını belirten Federasyon Başkanı Gözgeç, “Yapacağımz çalışmalarla Bursa boksunun daha iyi yerlere gelmesini istiyoruz. Ayrıca, oldukça güzel bir tesise kavuşan Bursa’nın uluslararası bir organizasyon yapması için de çalışacağız. İnşallah 2016 yılında Uluslar arası bir tunuvayı Bursa’ya kazandıracağız” ifadelerini kullandı. 

Gözgeç, Ulslararası Boks Federasyonu’nun Yıldız ve Genç Bayanlar Boks Avrupa Şampiyonası’nı Türkiye’de yapılacağı sözünü aldıklarını söylerken, “Gerekli yazışmaları yapacağız. Bu şampiyonanın Bursa’da yapılmasını istiyoruz” şeklinde konuştu.

BİZİ İZLEYİN

Bursa boksunun önemli isimlerinden eski milli boksör Fuat Alpaslan da Bursa olarak Türk boksunun gelişimine katkı sağlamak istediklerini söyledi. Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerin desteğini gördüklerini belirten Alpaslan da şunları söyledi: 

“Uluslararası bir turnuvanın Bursa’da yapılacağı sözünün aldık. Bu son derece güzel bir haber. Başkanımızı ziyareti için teşekkür ediyoruz. Biz de Bursa ve türk boksunun daha ileri gidebilmesi için çalışacağız. Bursa bizi izlemeye devam etsin.”

Federasyon Başkanı Eyüp Gözgeç, Federasyon 2. Başkanı Hasan Kartal, Asbaşkan Hakkı Gül, Trabzon İl Temsilcisi Suat Hekimoğlu, eski milli boksör Fuat Alpaslan, Çetin Saçan ve Boks İl Temsilcisi Mustafa Başen ile Bursa boksunun önde gelen isimleri toplantıda bir araya geldi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X