Bursa boksuna taze kan

Ertuğrul’da faaliyete geçen BM Boks Spor Kulübü, yola 50 sporcuyla çıkarken, Türkiye’ye yeni şampiyonlar kazandırmak için kolları sıvadı.

Bursa boksuna taze kan

Bursa boksu yeni bir tesis daha kazandı. BM Boks Spor Kulübü, milli takım antrenörler eşliğinde Nilüfer Ertuğrul’da 50 kişilik sporcu ile faliyette başladı. Kulüp bünyesinde Milli takım antrenörü Abdülkadir Ünsal, eski milli sporcu Hanifi İşsever sporcuların antrenörlüğünü yaparken, Avrupa şampiyonu ve dünya 2.’si olan olimpiyatlarda da ülkemizi temsil etmiş Bahram Muzaffer de genç sporculara tecrübelerini aktaracak. Yeni şampiyonlar yetiştirmek için adım attıklarını dile Milli takım antrenörü Abdülkadir Ünsal şunları söyledi:

YETENEKLİ SPORCULAR VAR

“50 sporcu ile faaliyete başladık. Yetenekli sporcularımız var. Hem sporcu yetiştirmek hem de yeni yetenekler keşfetmek üzere BM Spor Kulübü’nü kurma ihtiyacı hissettik. Bursamıza ve ülkemize bir çok önemli sporcuyu bünyemizden kazandıracağımıza eminim. Hanefi İşsever gibi milli takımlara hizmet etmiş önemli antrenörler de teknik ekibimizin içinde bunun yanı sıra bayan sporcular ve bu sporu yapmak isteyen bayanlar için de bir bayan hoca ile anlaşacağız inşallah bu sayede boks sporunu hanım efendilerın de yapmasına vesile olacağız.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X