Bursa böyle eğlendi

Yeni yıl, Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi Bursa’da da birbirinden özel eğlence programları ve konserlerle karşılandı.

Bursa böyle eğlendi

RIDVAN DEMİR – FIRAT TORAMAN

Acısıyla tatlısıyla bir yılı daha geride bırakırken, 2016’ya keyifle girmek isteyen Bursalılar, şehirdeki beş yıldızlı otel ve eğlence mekanlarına akın etti. Bir yıl boyunca yaşanan stres ve dertlerini yılbaşı gecesi arkalarında bırakan Bursalılar, ünlü sanatçıların da sahneye çıktığı programlarda sabahın ilk ışıklarına dek doyasıya eğlendi. Saatlerin 00.00’ı göstermesiyle yaşanan coşku doruğa tırmanırken, eğlence kentin dört bir yanında sabahın ilk saatlerine dek sürdü.

Cenk Eren’e büyük ilgi

Bursa’nın yeni eğlence noktalarından Podyum Davet, yılbaşı gecesi ünlü sanatçı Cenk Eren’i ağırladı. Bursalıların büyük ilgi gösterdiği kutlamada Eren, yeni albümünden seslendirdiği şarkılarla keyifli bir akşam yaşattı. Saatlerin 00.00’a yaklaşmasıyla birlikte tüm konuklarını sahnenin önüne davet eden Eren, hep birlikte geriye sayarak 2016’ya coşkuyla girdi. 

Eğlence Crowne Plaza’da ‘Yüksel’di

Pop müziğin ünlü sanatçılarından Levent Yüksel de yılbaşı gecesi Bursa’daydı. Crowne Plaza’nın yılbaşı balosunda sahne alan sanatçı, konukları coşturdu. Ünlü sanatçıyı izleyenler arasında ‘Arka Sokaklar’ dizisinin genç ve güzel oyuncularından Yüsra Geyik de vardı. 

Tecrübesini konuşturdu

Podyum Davet Büyük Salon’da Cenk Eren coşkusu yaşanırken aynı çatı altındaki yan salonda ise Bursa sahnelerinin tecrübeli sesi Hakan Gültepe vardı. Konuklarına eğlence garantili bir program yapan Gültepe, bir ara seyircilerinin arasına karışıp hem şarkı söyledi hem de oynadı. 

Hilton’da renkli parti

Hilton Otel’in gelenekselleşen ‘Yılbaşı Sokak Partisi’, yine renkli görüntülere sahne oldu. Başarılı DJ’lerin müzikleriyle yeni yıla açıkhavada giren Bursalılar, 2016’ya kar yağışı altında ‘merhaba’ dedi. Sabahın ilk saatlerine dek süren eğlence, konuklar için özel olarak hazırlanan sucuk partisiyle final yaptı.

 

A Loft Otel’de DJ şov

 

A Loft Otel, yılbaşı gecesinde lobisini parti alanına çevirdi. Son dönemin başarılı isimlerinden DJ Gürkan Aşık’ın performans sergilendiği gecede eğlenmek için A Loft Otel’i tercih eden Bursalılar, sıradışı partiyle keyifli saatlere imza attılar. 

Almira’da kat kat eğlence

2016’yı eğlenceyle karşılamak isteyenler için birbirinden renkli seçenekler hazırlayan Almira Otel’in hemen her katında eğlence vardı. Büyük Salon’dan Şehrazat Salon’a kadar Almira’yı dolduran seçkin konuklar, Bay Bora ve Barok Orkestrası’nın şarkılarıyla keyifli bir gece yaşadı. 

Divan Otel’de keyifler yerinde

Bursa’nın seçkin noktalarından Divan Otel de konuklarına yılbaşı gecesi için özel bir program sundu. Bursa sahnelerinin sevilen seslerinden Kübra Zortürk ve Özgür Özkan’ın şarkılarıyla keyiflenen Divan Otel, Bursalıların en çok ilgi gösterdiği noktalardan biri oldu. 

Sami’yle coşku dorukta

Türkiye’nin Sefarad grubuyla tanıdığı ve bir süredir kariyerine yerleştiği Bursa’da devam eden Sami, önceki gece Jolly Joker’de dinleyenleriyle buluştu. Güçlü sesi kadar sempatik tavırlarıyla da eğlenceli bir geceye imza atan Sami, yeni yılı sahnede karşılamanın mutluluğunu yaşadı. 

DJ çaldı kızlar oynadı

Yılbaşı eğlencesinin Bursa’daki vazgeçilmez noktalarından biri olan Suare’de de coşku doruktaydı. DJ’in çaldığı hareketli şarkıları sıcak figürleriyle tamamlayan seksi dansçıların sahneye çıktığı Suare’deki parti, bu yılbaşında da renkli görüntülere sahne oldu. 

Bir Cengiz klasiği

Cha Cha Bar’ın vazgeçilmez sesi Cengiz Ateş, yılbaşı gecesi sahnede yine fırtına gibi esti. Pop müziğin sevilen şarkılarını kendine has yorumuyla seslendiren Ateş, konuklarının alkışlarıyla ödüllendirildi.

Mehmet Çevik farkı

Bursa sahnelerinin başarılı seslerinden Mehmet Çevik de konuklarına unutulmaz bir yılbaşı gecesi yaşattı. Çevik, tam not alan performansıyla 2016’nın ilk saatlerinde eğlenceseverleri bir an olsun yerlerine oturtmadı. 

‘Sefa’m olsun!

Bursa sahnelerinin güçlü seslerinden Sefa, yılbaşı gecesi her hafta sonu sahneye çıktığı Last Point’te’ydi. Büyük ilgi gördüğü yılbaşı balosunda güçlü sesi kadar sahne şovuyla da beğeni toplayan Sefa, eğlence dolu geceye imzasını attı. 

Sonset’te ‘Mavi’ gece

Pop müziğin yeni ve güçlü seslerinden Mavi, Özlüce’deki Sonset’te dinleyenleriyle buluştu. Kendi şarkılarının yanı sıra dillerden düşmeyen parçaları seslendiren Mavi, 2016’ya Bursalılarla birlikte girmenin keyfi içindeydi. 

Gençler 2016’yı böyle karşıladı

Özellikle genç eğlenceseverlerin büyük ilgi gösterdiği Vici, yılbaşı gecesi yükünü alan mekanlardan biriydi. 2016’ya eğlenceyle ‘merhaba’ demek isteyen Bursalı gençler, sabahın ilk saatlerine dek dans edip, coştular.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X