Bursa bu çocuğu konuşuyor!

1973 yılında kurulan ve Türkiye çapında başarılarıyla adından sıkça söz ettiren Özel Tan Eğitim Kurumları, Tan Balat Okulları’nda gelenek değişmedi. Pandemi kısıtlamaları esnasında yüz yüze eğitim olmamasına rağmen LGS Bursa birincisi Naz Akdeniz Tan Balat Ortaokulu’ndan çıktı.

Bursa bu çocuğu konuşuyor!

Murat GÜNAY
Liselere Geçiş Sınavı’nda (LGS) 1 milyon 38 bin 492 katılımcı arasından bütün soruları doğru yaparak 500 tam puan alan 96 öğrenciden biri olan Tan Balat Okulları öğrencisi Naz Akdeniz, Bursa’ya büyük gurur yaşattı.

Öğrenci, ailesi, okulun kurucusu ve genel müdürü bu büyük başarıya nasıl ulaştıklarını Olay Gazetesi’ne anlattı.

Tan Balat Okulları Genel Müdürü Can Akyollu, köklü eğitim kurumunun başarılarına bir yenisini daha eklediğini belirtti. Disiplinli çalıştıklarını ve pandemi döneminde öğretmenlerin gece gündüz öğrencilere destek olduğunu ifade eden Akyollu, bu eğitim felsefesini sürdüreceklerini söyledi. Can Akyollu, ‘Tanlılık’ bilincinin anaokulundan lise mezuniyetine kadar köklendiğinin de altını çizdi.

SIKI ÇALIŞMANIN SONUCU

48 yıldır eğitimciliği sürdüren Tan Eğitim Kurumları kurucularından Şükrü Akyollu da, Tan Balat Ortaokulu öğrencilerinden LGS birincisi Naz Akdeniz ile gurur duyduklarını dile getirdi. Bu başarının sıkı çalışma süreçlerinin sonucu olduğuna dikkati çeken Akyollu, Bursa Milli Eğitim Müdürü’nün kendisine mesaj göndererek kutladığını kaydetti.

 

DOĞRU BİLGİYE ULAŞMADAN UYUYAMAM

Orta eğitimini Tan Balat Okulları’nda sürdüren ve 2020-2021 döneminde mezun olan Naz Akdeniz de, LGS Türkiye ve Bursa birinciliğini değerlendirdi. Yüz yüze eğitim olmadığı dönemde öğretmenlerinin gece-gündüz kendisine destek oladuğuna işaret eden çalışkan öğrenci, aklına takılan soruyu cevaplamadan uyuyamadığını vurguladı. Naz Akdeniz, Tan Balat okullarına, öğretmenlerine ve ailesine teşekkür etti.

NAZ’IN AİLESİ ÇOK GURURLU

İngilizce öğretmeni anne ve cerrahi uzmanı hekim babanın ikiz çocuklarından biri olan Naz, ailesinin gururu oldu. Ailenin diğer çocuğu da Tan Balat Okulları’nda okuyor ve o da LGS sınavında sadece 1 yanlış yaparak dereceye girdi. Anne-babası Naz’ın çok meraklı ve disiplinli bir insan olduğunu, bu başarıyı beklediklerini anlatıp, Tan Balat Okulları’na, öğretmenlerine, yöneticilerine ve kurucularına teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X