Bursa bu maç izlenir! Potanın Timsahları’nın konuğu Galatasaray…

Yeşil beyazlılar Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’nda saat 15.30’da konuk edeceği Galatasaray’ı devirip ikili averajda üstünlüğü elinde tutmak istiyor.

Bursa bu maç izlenir! Potanın Timsahları’nın konuğu Galatasaray…

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’ndeki temsilcilerimizden Bursaspor İnfo Yatırım 23. hafta karşılaşmasında bugün Galatasaray Ekmas ile kritik bir maça çıkacak.

Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’nda saat 15.30’da başlayacak mücadeleyi Kerem Baki, Ali Şakacı, Erhan Gürsel hakem üçlüsü yönetecek. Geçen hafta İstanbul’da Bahçeşehir Koleji’ni mağlup eden Potanın Timsahları, Cim Bom’u da devirerek hem tehlikeli bölgeden iyice uzaklaşmak, hem de play-off hedefine tutunmak istiyor.

Oynadığı 22 maçta 9 galibiyet alarak 11. basamakta yer alan yeşil beyazlılar, 11 galibiyetle 7. sırada bulunan Cim Bom’u ligin ilk yarısında İstanbul’da 82-80’lik skorla mağlup etmeyi başarmıştı. Bursaspor İnfo Yatırım, bugünkü maçı da taraftarının desteğiyle kazanıp olası galibiyet eşitliğinde ikili averajı da cebine koymak istiyor.

15.30/beIN SPORTS 5

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X