`Bursa bütün olmalı`

Fan Club`un gecesine katılan Teknik Direktör Şenol Güneş, `Burada yaşayan, doğulu, Karadenizli, göçmen kim olursa olsun, ortak değer olan Bursaspor etrafında buluşturalım` dedi.

`Bursa bütün olmalı`
Bursa FAN Club Derneği’nin 547. geleneksel birlik, beraberlik toplantısı önceki akşam Almira Otel’de gerçekleştirildi. Yemeğe Bursaspor yönetimi, Teknik Direktör Şenol Güneş ve Timsah’ın genç yıldızı Ozan Tufan katıldı. Fan Club Derneği Başkanı Ali Ademoğlu, kent gönülleri olarak Bursaspor’un her zaman yanında olduklarını belirterek, ‘Genel Kurul’da seçilen yöneticilerimizin her zaman emrindeyiz. Şenol Hocamızı gördüğümüzde heyecanlanıyorum. Eskilerden beri hayranlıkla izliyoruz. Şenol Hoca bizi şampiyon yapmasa da olur ama beyefendiliği adamlığı için kendisine -helal olsun- diyorum.’ diye konuştu.
 
‘BİR ARAYA GELMELİYİZ’
 
Şenol Güneş de, FAN Club’un yapmış olduğu çalışmalardan çok etkilendiğini ve tüm Bursa halkının Bursaspor etrafında toplanması gerektiğini vurgulayarak, şöyle konuştu: ‘Taraftarlarımız, kulübümüzü seviyor. Takımla birlikte olmak istiyor. Ama zaman zaman maçlarımızda cezalar alarak maddi ve manevi kayıplar yaşıyoruz. Bunları çözebilmek için zaman zaman bir araya gelmeliyiz. Bu yıl şuana 500 bin TL’nin üstünde kulübümüz para cezası aldı. Biz istiyoruz ki; gelen taraftarlarımızı stadyumdan kaçırmayalım, onların daha çok katkı yapmalarını sağlayalım.’
 
‘DUYGUMUZ ORTAK OLMALI’
 
‘Her hafta cezalar alıyoruz. Ben diyorum ki; madem ki izleniyoruz iyi izlenim bırakalım. Hepimiz kazanalım. Bursaspor kazansın, Fan Club kazansın, şehir kazansın. Burası çok büyük bir kent. Geldiğimden beri çok davet aldım. Hiçbirine gidemedim. Bursa’da yaşayan, doğulu, Karadenizli, göçmen kim olursa olsun ortak değer olan Bursaspor etrafında bu insanları buluşturalım. Burada doğan, doyan, çocuklarını burada büyüten insanları Bursaspor etrafında buluşturalım. Bu duyguyu ortak bir hale getirmek lazım.’
 
‘SORUMLULUĞUMUZUN BİLİNCİNDEYİZ’
 
Geceye katılan Ozan Tufan ise Bursaspor’un iyi yerlere gelmesi için çok çalıştıklarını söyledi. Genç oyuncu ‘Bursaspor olarak inşallah çok güzel yerlere geliriz. Tek temennim de bu. Futbolcular olarak sorumluluklarımızın bilincindeyiz’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X