Bursa Büyükşehir Belediyesi’nde yeni atamalar var!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nde atama rüzgarı devam ediyor… Yeni gelişmeyi Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın köşesine taşıdı…

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nde yeni atamalar var!

Aydın, yazısında şu ifadeleri kullandı:

Seçimlerin üzerinden 58 gün geçti. Yeni seçilen belediye başkanlarının görev sürelerinin neredeyse iki ayları dolmak üzere.

Fakat, bürokrasi ve iştiraklerde henüz yeni oluşum ve kadrolaşma tam olarak tamamlamış değil.

Büyükşehir Belediyesi’nde Başkan Mustafa Bozbey’in atamaları da sürüyor. Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı’na bu kez Nilüfer Belediyesi’nden değil, kurum içinden yeni bir atama yapıldığını görüyoruz.

1995 yılında Büyükşehir Belediyesi’ne makine mühendisi olarak göreve başlayan, 6 yıl Teleferik Şube Müdürlüğü, 2 yıl da Makina İşletme Şube Müdürü olarak görev yapan, 10 senedir de Fen İşleri Daire Başkanlığı’nda mühendis kadrosunda bulunan Mehmet Arslan Gürsoy yeni Destek Hizmetleri Daire Başkanı olarak atandı.

Bu görevi önceki yönetimde, 2017 yılından bu yana İnegöl Belediyesi’nden getirilen Hikmet Memiş yürütüyordu.

Diğer yandan;

Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinde de büyük ölçüde genel kurullar tamamlandı ve yeni genel müdürler atanmış oldu.

Dün son gelişmeyi meslek büyüğümüz Ahmet Emin Yılmaz köşesine taşımıştı.

Bizden, meslekten bir isim daha iştiraklerde görevlendirildi.

Kültür AŞ’nin Genel Müdürlüğü’ne, bu görev öncesi CHP’nin İl Başkan Yardımcısı olan meslektaşımız, gazeteci Yankı İçöz getirilirken, şirketin Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini de CHP Nilüfer İlçe eski başkanlarından Yücel Bulut üstlendi.

Bulut ile birlikte Kültür AŞ yönetimine, CHP’nin 31 Mart’ta Keles Belediye Başkan adayı Orhan Arslan, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Recep Çohan, Mustafakemalpaşa Belediye Meclis Üyesi Hakkı Rıza Göksu da girdiler. Kültür AŞ’de daha evvel de bu görevi yine meslektaşlarımızdan Fehim Ferik başarıyla yürütmüştü.

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın’ın yazısının tamamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X