Bursa Büyükşehir Süper Lig’den takım mı satın alıyor? İlk görüşme yapıldı, anlaşma yakın…

Bursa’yı yeniden Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde temsil etmek isteyen Büyükşehir Belediyespor, İzmit Belediyespor ile yarışma haklarnın devredilmesi konusunda ilk görüşmeyi gerçekleştirdi.

Bursa Büyükşehir Süper Lig’den takım mı satın alıyor? İlk görüşme yapıldı, anlaşma yakın…

Emre KURTBAY

Yeni sezonda Bursa’yı Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde temsil etmek isteyen Bursa Büyükşehir Belediyespor, bir takımın yarışma haklarını satın alarak Süper Lig’e geri dönmeyi hedeflediği öğrenildi.

Daha önce Bursa Büyükşehir Belediyespor adıyla Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde yer alan ancak 2022 yılında yarışma haklarını Bursa Uludağ Basketbol’a devreden Büyükşehir Belediyespor, yeniden Süper Lig’e dönmek için İzmit Belediyespor’la görüşmelere başladı.

BURSA’DA GÖRÜŞTÜLER

Dün Bursa’ya gelen İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Yaşar Kardaş ve İzmit Belediyesi Başkan Danışmanı Çetin Sarıca, Büyükşehir Belediyespor’un yeni Başkanı Muhammed Aydın ile görüşme gerçekleştirdi.

Buluşmada karşılıklı görüş alışverişi yapılırken, iki tarafın da Belediye başkanlarıyla yapılacak görüşme sonrasında bir kez daha bir araya gelecekleri öğrenildi.

Eğer anlaşma sağlanırsa Bursa Büyükşehir Belediyespor, İzmit Belediyespor’un yarışma haklarını satın alarak yeni sezonda Bursa’yı Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde temsil edecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X