Bursa Büyükşehir’de değişimin bilançosu! Kimler gitti? Kimler geldi? Daha neler yaşanacak?

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nde Alinur Aktaş’ın Başkanlığa gelmesinin ardından değişim devam ediyor. Haberler her gün art arda geliyor. İstifa edenlerin, görevden alınanların, yeni atananların isimleri havada uçuşuyor. Bu trafiği takip etmek bile çok zor.

Bursa Büyükşehir’de değişimin bilançosu! Kimler gitti? Kimler geldi? Daha neler yaşanacak?

Olay Gazetesi yazarı İhsan Aydın’ın bugünkü köşesi adeta bir bilanço niteliğinde.

Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na bağlı birimlerde bu güne kadar hangi değişimler yaşandı? Kimler gitti, kimler geldi? Aydın yazısında bu soruların yanıtını veriyor. Ama sadece yaşananları aktarmakla kalmıyor önümüzdeki günlerde Büyükşehir Belediyesi’nde nelerin değişeceğini de yazıyor.

Büyükşehir’de büyük deprem

 

Değişimi AK Parti’nin lideri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bizzat kendisi yönetiyor. 2019 yerel, genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri için sıkıntılı kentlere müdahale eden ve belediye başkanlarını istifa ettiren Erdoğan’ın değişim hamlesi kentlerde de yeni başkanlarla sürüyor.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturur oturmaz önce belediyenin icracı ve yatırımcı birimleriyle bağlı iştiraklerinden brifing alan Ali Nur Aktaş ardından da kadro değişiminin düğmesine basmıştı. İki şirketin genel müdürü bu bağlamda değiştirilmişti.

Bürokrat değişimi sinyali önceki gün gelmişti.

Büyükşehir’e yakın bir dostumuz, ‘Yarın büyük deprem olacak’ demiş, biz de kulis bilgisini dün köşemizden sizlere aktarmıştık.

Nitekim beklenen hamle aynı gün yapıldı. 

Yazının tamamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X