Bursa Büyükşehir’de hangi genel müdür değişti?

Bursa Büyükşehir Belediyesi’ndeki bürokratik değişimler sürüyor… Son durumu Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın, kaleme aldı…

Bursa Büyükşehir’de hangi genel müdür değişti?

Aydın, yazısında şu ifadeleri kullandı:

Yerel seçimlerin ardından CHP’ye geçen Bursa Büyükşehir Belediyesi’ndeki bürokratik değişimler sürerken, iştiraklerde de genel kurullar sonrası oluşan yeni yönetimlerin ardından genel müdürler de büyük ölçüde yenilenmiş oldu.

8 iştiraki bulunan Büyükşehir Belediyesi’nde en son BURFAŞ’ın Genel Müdürlüğü’ne de CHP Nilüfer İlçe eski Sekreteri Erhan Pınar getirildi. Pınar’ın atamasının ardından BURFAŞ’ın yeni Genel Müdürü de böylece belirlenmiş oldu. Bu görevi, seçim öncesi Bursaspor Başkanlığı’nı da bir süre yürüten Ömer Furkan Banaz yapıyordu. Büyükşehir’in sosyal tesis işletmeciliğini ve sosyal projelerinin taşeronluğunu da yapan BURFAŞ, bütçe ve ciro büyüklüğüyle de BURULAŞ’ın ardından ikinci durumda.

Büyükşehir Belediyesi şirketlerindeki genel müdür atamalarının önümüzdeki günlerde  BİNTED ve Kültür AŞ ile tamamlanması bekleniyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X