Bursa Büyükşehir’de hangi isimlerle yollar ayrıldı? Başkan Bozbey’den yeni atama…

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın, Bursa Büyükşehir Belediyesi kadrolarındaki değişimi kaleme aldı.

Bursa Büyükşehir’de hangi isimlerle yollar ayrıldı? Başkan Bozbey’den yeni atama…

Aydın, yazısında şu ifadeleri kullandı:

Diğer yandan; izindeki bürokratları geri çağıran Büyükşehir Belediye Başkanı Bozbey, brifing aldığı birim ve şirketlerin yöneticilerine de görevden alma zarflarını veriyor.

Bu minvalde, birimiyle ilgili sunumlarını yapan daire başkanlarından Mehmet Veysi Tutkun, Ali Köşker, Abdülkerim Baştürk, Cüneyt Taşkesen, Yunus Kaldırım ve Alper Bayrak’a, belediyelerde sarı zarf olarak tabir edilen, görevden alınma yazılarının da tebliğ edildiğini öğrendik.

Dün itibarıyla brifingler ve görevden almalar gün boyu ve akşam geç vakitlere kadar sürdü. Hafta sonuna kadar da Büyükşehir’deki Genel Sekreter hariç üst yöneticilerin tümümün koltuklarını boşaltmalarının sağlanacağı ve yeni isimlerin atamalarının tamamlanacağı konuşuluyor.

Başkan Bozbey’e verilen brifinglere, o daireye atanacak yeni bürokrat adaylarının da katıldığını öğrendik.

Örneğin; Özel Kalem ve Kültür Sanat Daire Başkanlığı için adının geçtiğini yazdığımız Pınar Işıkyıldız, Abdülkerim Baştürk’ten boşalan Protokol ve Dış İlişkiler Daire Başkanlığı görevine atandı.

Diğer daire başkanlıklarına atanacak muhtemel isimleri ise dün bu sütunlardan aktarmıştık.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X