Bursa Büyükşehir’de o görevlere yeni atamalar!

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın, Bursa Büyükşehir Belediyesi kadrolarındaki değişimleri kaleme aldı…

Bursa Büyükşehir’de o görevlere yeni atamalar!

Aydın, yazısında şu ifadeleri kullandı:

Son derece doğal olarak yeni başkan kendisiyle uyumlu çalışacak bir ekip kuruyor.

Bürokratik atamaların yanı sıra siyasi atamalarla yönetilen iştiraklere de görevlendirmeler sürüyor. Jeotermal AŞ’nin başındaki Genel Müdür İhsan Işık görevden alındı, yerine Maden Yüksek Mühendisi Erman Aydıngün atandı. Aydıngün 31 Mart’ta Nilüfer’den CHP belediye başkan aday adayı idi. Aydıngün’ün dün göreve başladığını öğrendik. Jeotermal AŞ, kentteki jeotermal  kaynaklarla Kestel Gözede’deki Bursasu fabrikasını işletiyor.

Diğer yandan;

Büyükşehir Belediyesi’nin cirosu en yüksek şirketi BURULAŞ’ın başına da İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden Bursalı Fahrettin Beşli’nin getirilmesi an meselesi. Beşli’nin dün Bursa’da Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile görüştüğü ve ilişiğini kesmek için İstanbul’a döndüğünü öğrendik.

Bu arada, Büyükşehir Belediyesi’ndeki daire başkanlıklarına atamalar da sürüyor. Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı’na Nilüfer Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürü Gökay Azak atandı.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X