Bursa caddeleri estetikle buluşuyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi, cadde ve sokaklardaki görüntü kirliliğinin önüne geçmek amacıyla yaptığı çalışmalar kapsamında Gökdere Bulvarı Boyacıkulluğu Köprüsü ve aynı güzergahtaki istinat duvarlarını estetik bir görünüme kavuşturdu.

Bursa caddeleri estetikle buluşuyor

Bursa’nın estetik bir kent olması amacıyla yoğun çaba harcayan Büyükşehir Belediyesi, görüntü kirliliğinin önüne geçmek için Kent Estetiği Şube Müdürlüğü bünyesinde farklı uygulamalara imza atıyor.

Trafo binaları, istinat duvarları ve köprülü kavşakları tuval gibi kullanıp, cadde ve sokakları sanatla buluşturan Kent Estetiği Şube Müdürlüğü ekipleri, Gökdere Bulvarı Boyacıkulluğu köprüsünü de modern görünüme kavuşturdu.

Uygulama öncesinde kötü görüntü oluşturan istinat duvarında ilk olarak bakım onarım çalışması ve koruyucu, kendinden renkli, estetik, püskürtme sıva kaplama çalışması yapıldı.

Modern bir görünüm kazandırılan köprüde son olarak estetik aydınlatma çalışmalarıyla da bölge geceleri de kent siluetine değer katan bir yer haline getirildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X