Bursa dahil 16 Ekim’e kadar askıya alındı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partinin mitinglerinin askıya alındığını, Başbakan Davutoğlu’nun 16 Ekim Cuma gününe kadar miting yapmayacağını bildirdi.

Bursa dahil 16 Ekim’e kadar askıya alındı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partinin mitinglerinin askıya alındığını, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun 16 Ekim Cuma gününe kadar miting yapmayacağını bildirerek, “Cuma günü ve sonrasındaki birkaç mitingimiziyse bir parti mitingi hüviyetinde olmaktan ziyade, rutin takvimi içerisinde, teröre karşı birlik, dirlik ve kardeşlik mitingleri olarak yapacağız” dedi.

​”‘TERÖRE KARŞI, BİRLİK DİRLİK VE KARDEŞLİK’ MİTİNGLERİ YAPACAĞIZ”

AK Parti Genel Merkezi’nde konuşan Çelik, cuma gününe kadar parti mitinglerini askıya aldıklarını açıklayarak “AK Parti olarak mitinglerimizi askıya aldık. Sayın genel başkanımız, Başbakanımız cuma gününe kadar herhangi bir miting gerçekleştirmeyecek. Cuma günü ve cuma gününden sonraki birkaç mitingimizi ise bir parti mitingi hüviyetinde olmaktan ziyade normal, rutin takvimi içerisinde ‘Teröre karşı, birlik dirlik ve kardeşlik’ mitingleri olarak yapacağız. Bursa’dan itibaren” diye konuştu.

BURSA MİTİNGİ 16 EKİM CUMA

 

Ankara’da meydana gelen patlama sonrası mitinglerine ara veren Başbakan Ahmet Davutoğlu, miting programına cuma günü Bursa ve Kocaeli’yle devam edecek.

AK Parti, Bursa mitingini 13 Ekim Salı olarak duyurmuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X