Bursa defileye ‘Atıl’dı

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası ile Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği işbirliğiyle düzenlenen Bursa İnovasyon ve Tasarım Buluşmaları kapsamında ‘Modern Ottomans’ temalı defile düzenleyen Atıl Kutoğlu, fırtına gibi esti.

Bursa defileye ‘Atıl’dı

Demet Şener, Yüksel Ak, Elif Ece Uzun ve dünyaca ünlü model Gina Adamu’nun podyuma çıktığı defile Bursalılardan büyük ilgi gördü. 

BTSO Başkanı İbrahim Burkay ev sahipliğinde ve Fiat’ın sponsorluğunda gerçekleşen, cemiyet ve iş dünyasından çok sayıda seçkin ismin katıldığı davette Kutoğlu izleyenlerden alkış aldı. 

Mart ayında Paris Moda Haftası’nda sergilediği kreasyonlarını bu kez Bursa’da 80 parçadan oluşan daha kapsamlı bir koleksiyonla gözler önüne seren Atıl Kutoğlu, tasarımlarıyla göz doldurdu. Kutoğlu defilesi öncesi, ‘Power’ adlı bir sunum gerçekleştiren New York’ta yaşayan Bursalı genç tasarımcı Ozanhan Kayoğlu da beğeni topladı. Çocukluğu Bursa’da geçen Atıl Kutoğlu ile Bursalı Demet Şener defile sonrası dostlarıyla hasret giderdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X