Bursa Deri İhtisas Karma OSB’ye destek

Bursa Deri İhtisas Karma OSB Başkanı Rıfat Aygüler, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Hasan Ali Çelik’i makamında ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Bursa Deri İhtisas Karma OSB’ye destek

Aygüler, deri ve deri imalat sanayi temsilcilerinin  Türkiye’de 30 bölgede faaliyet gösterdiğini anlattı. 

Bursa’nın bu alanda tecrübesi, hammadde kaynaklarına yakınlığı ve işgücü ile ana merkez haline gelebileceğini belirten Aygüler, bu hedefin gerçekleşebilmesi adına OSB yönetimi olarak göreve geldikleri günden bu yana çalıştıklarını anlattı. Aygüler, ilk olarak bölgelerinin temel sorunlarını çözmeye başladıklarını belirterek şunları kaydetti: 

“Bölgemizin geçmişten kalan borçlarını ödemek yolunda önemli aşamalar kat ettik. Yanı sıra büyümemize destek olacak hamlelerimizle bölgemizin ihtisas OSB kazanımlarını kaybetmeden karma olabilmesi yolunda son aşamaya geldik ve çabalarımızla sağlık koruma bandından yeni yatırımcılarımız için önemli ölçüde arazi elde ettik. OSB’mizin büyümesi, Bursamızın bu alanda Türkiye’ye ve dünyaya örnek bir ana merkez haline gelebilmesi için alanımızda marka haline gelmiş büyük firmaları OSB’mize çekecek uygun yatırım ortamını sağlayacak koşulları elde etmek adına büyük adımlar attık. İnşallah yönetimimizin çabaları, yerel yöneticilerimiz ve siz değerli büyüklerimizin destekleri ile bu hedefimize ulaşacağız.”

HER KURUMUN YANINDA OLDUK

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Hasan Ali Çelik ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çalışmaları takip ettiğini ifade etti. OSB yönetimine projelerinde destek vereceğini anlatan Çelik, Türkiye’nin geleceğine katkı koymak, üretmek isteyen her kurumun yanında olduklarını vurguladı. Çelik, Bursa’nın bu alanda da önünün açılması için gereken her desteği vereceklerinin altını çizdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X