Bursa Deri OSB sektörün merkezi olmak istiyor

Bursa İhtisas Deri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı Rıfat Aygüler, bölgenin 2 yıl içeresinde önemli bir noktaya geldiğini belirterek, sektörün ana üretim merkezi olmayı hedeflediklerini söyledi.

Bursa Deri OSB sektörün merkezi olmak istiyor

Aygüler, önceki akşam OSB Müdürlüğü önünde Vali İzzettin Küçük, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (BTSO) Başkanı İbrahim Burkay’ın katılımı ile gerçekleştirilen iftar programında yaptığı konuşmada, 177 hektar arazi üzerine kurulu olan bölgede 75 firmanın faaliyet gösterdiğini kaydetti.

Türkiye’de ve yakın coğrafyada sektörün ana üretim merkezi olmak istediklerinin altını çizen Aygüler, “İhtisas Organize Sanayi Bölgemiz 2 yıl gibi kısa bir sürede önemli bir noktaya geldi. Bölgemizin bu başarısını altında kentimizin dinamiklerinin büyük bir katkısı var. Bu anlamda başta Sayın Valimiz olmak üzere bizlerden desteğini esirgemeyen bakanlarımıza, milletvekillerimize ve yerel yöneticilerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

BORÇ SORUNU ÇÖZÜLDÜ

Vali İzzettin Küçük, iftar programında yaptığı konuşmasında, Bursa İhtisas Deri OSB’nin Türkiye’nin en önemli üretim merkezlerinden birisi olma yolunda ilerlediğini vurguladı. Son genel kurulda bölgenin durumunun tüm açıklığıyla ele alındığını anlatan Küçük, ”Artık bölgemizin borç ödeme sorunu bulunmuyor. Bu da bölgemizin yakın zamanda altyapısı ve diğer unsurlarıyla çok daha güçlü bir OSB olacağını gösteriyor. Kısacası bölgemizin önü açık. Bütün yatırımcılar hazır olsun” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X