Bursa Devlet Hastanesi’nde obezite ameliyatları başladı

Bursa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Bursa Devlet Hastanesinde obezite ameliyatları başladı.

Bursa Devlet Hastanesi’nde obezite ameliyatları başladı

Başarı ile sonuçlanan ameliyatı Op.Dr. M.Ferhat Ferhatoğlu, Op.Dr.Kazım Şenol, Op.Dr.Mustafa Kısakürek ve beraberindeki ekip birlikte  gerçekleştirdi.

Bursa Devlet Hastanesinde genel cerrahi uzmanı Op. Dr. M Ferhat Ferhatoğlu,  halk dilinde ‘tüp mide ameliyatı’ denilen ameliyatla hastanın midesinin küçültüldüğü belirterek, bundan sonrada ameliyatlara devam edeceklerini söyledi.


Dr. Ferhatoğlu, ‘Yaklaşık 3 ay önce hastamız Emre Çukurova hastanemiz genel cerrahi polikliniğine başvurdu. O tarihte hastamız 162 kg ağırlığındaydı ve sürekli diyet yaptığını ancak verdiği kiloları geri aldığını belirtti. Kendisine yapılan tetkikler ve değerlendirmeler neticesinde ameliyat olmasına engel bir durum olmadığı kanaatine vardık. Başarılı geçen ameliyatın arkasından hastamızı 5. günde taburcu ettik’ dedi.

1 AYDA 25 KİLO VERDİ

Emre Çukurova ise “Daha önce birçok kez kilo vermeye çalıştım ama sonuç alamamıştım. Bu yöntemle 1 ayda 25 kilo verdim. Şimdi daha sağlıklı ve mutluyum. Emeği geçenlere teşekkür ederim.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X