Bursa ekibi 2025’i galibiyetle kapatmak istiyor

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin 13. haftasında yarın Bahçeşehir Koleji’ni ağırlayacak TOFAŞ, 2025 yılının son maçını kazanmayı hedefliyor.

Bursa ekibi 2025’i galibiyetle kapatmak istiyor

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, TOFAŞ’ın yarın saat 19.00’da Bahçeşehir Koleji’ni konuk edeceği belirtildi.

TOFAŞ’ın ligde 6 galibiyet ve 6 mağlubiyet sonucunda 9. sırada bulunduğu kaydedilen açıklamada, “Bu sezon ligde evinde oynadığı karşılaşmalarda yenilgi yüzü görmeyen mavi yeşilliler, taraftarının desteğiyle 2025’i galibiyetle kapatarak bu seriyi 7 maça çıkarmaya çalışacak.” ifadeleri kullanıldı.

TOFAŞ Spor Salonu’nda oynanacak mücadeleyi Yener Yılmaz, Özlem Yalman, Özge Şentürk Bayraktar hakem üçlüsü yönetecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X