Bursa ekibi 4’te 4 yaptı! Namağlup lider

Namağlup unvanını sürdüren lider Final Spor’un Başantrenörü Berat Gök, “Bütün oyuncularımı, teknik ekibimi ve salonda müthiş bir atmosfer oluşturan seyircimize teşekkür ediyorum. Biz kazandıkça bu salon daha da dolacak” dedi.

Bursa ekibi 4’te 4 yaptı! Namağlup lider

Misli.com Türkiye Basketbol Ligi’nde sahasında Fenerbahçe Koleji’ni 77-68 mağlup ederek 4’te 4 yapan ve liderlik koltuğuna oturan Finalspor’da yüzler gülüyor. TED Ankara Kolejliler ile birlikte namağlup iki takımdan biri olan Bursa temsilcisinde Başantrenör Berat Gök, Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’ne gelerek kendilerine destek veren seyircilere teşekkür ederken, kazanmaya davam ettikçe salonun daha da dolacağını söyledi.

TECRÜBE DEVREYE GİRDİ

Tecrübeli oyuncuların son çeyrekte devreye girmesiyle maçtan galip ayrıldıklarını belirte Berat Gök, “Fenerbahçe Koleji takımını mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum. Bu ligin en hazır iki üç takımından biri. Federasyon Kupası’nda da bunu gösterdiler. Maç bizim kontrolümüzde başladı. Devrede çift haneli farkla soyunma odasına gittik. Üçüncü çeyrekte müdafaa sertliğimizin düşmesi sonucunda fark giderek azaldı. Karar çeyreğinde kısa pozisyonundaki tecrübeli oyuncularımızın devreye girmesiyle maçı kazandık” dedi.

KAZANDIKÇA SALON DOLACAK

Kazanmaya devam ettikçe salondaki seyirci sayısının da artacağını ifade eden Berat Gök, “Bu maçı burada mutlu bir şekilde tamamlıyoruz. Artık TED Kolejliler maçına hazırlanacağız. Oraya da kazanmak için gideceğiz ve iyi gidişatımızı sürdürmek istiyoruz. Bütün oyuncularımı, teknik ekibimi ve salonda müthiş bir atmosfer oluşturan seyircimize teşekkür ediyorum. Yalova maçında eminim iki katı seyircimiz olacak. Biz kazandıkça bu salon daha da dolacak” ifadelerini kullandı. Finalspor, 5. hafta maçında pazar günü kendisi gibi namağlup olan ve zirveyi paylaştıkları TED Ankara Koleji’ne konuk olacak.

TÜRKİYE BASKETBOL LİGİ PUAN DURUMU

4. HAFTA

Ankaragücü 71-70 OGM Orman
D.Harem 59-81 Semt77 Yalova
Balıkesir BB 77-72 Kocaeli Kağıt
Mersin BB 83-87 TED Ankara
Antalya Güneşi 55-68 Çağdaş Bodrum
Samsunspor 76-54 Bornova KSK
Sigortam.net 80-77 Akran Gemlik
Finalspor 77-68 FB Koleji

5. HAFTA

CUMA
17.30 Semt77 Yalova-Mersin BB

CUMARTESİ
14.00 FB Koleji-Samsunspor
15.45 Bornova KSK-Balıkesir BB
17.30 D.Harem-Ankaragücü

PAZAR
14.00 TED Ankara-Finalspor
15.45 Çağdaş Bodrum-OGM Orman
17.30 Kocaeli Kağıt-Sigortam.net

PAZARTESİ
18.00 Akran Gemlik-Antalya Güneşi

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X