Bursa ekibi adım adım Süper Lig’e

Kadınlar Basketbol Ligi’ndeki temsilcimiz Bursa Danilo’s Pizza Ant Spor, Süper Lig hedefine doğru dolu dizgin devam ediyor. Yarı final serisinde 2-0 öne geçen Bursa ekibi, yarın Gemlik’te ağırlayacağı Ferhatoğlu Güre Belediyespor’u devirmesi halinde adını finale yazdıracak.

Bursa ekibi adım adım Süper Lig’e

Kadınlar Basketbol Ligi’ndeki temsilcimiz Bursa Danilo’s Pizza Ant Spor, Süper Lig hedefine doğru dolu dizgin ilerliyor.

Edremit deplasmanında karşılaştığı Ferhatoğlu Güre Belediyespor’u ilk maçta 90-85, ikinci maçta ise 72-70 yenerek play-off yarı final serisinde 2-0 öne geçen Ant Spor yarın saat 15.30’da Gemlik Spor Salonu’nda konuk edeceği rakibini bir kez daha devirmesi halinde adını finale yazdıracak.

YARIN SALON DOLMALI

Önceki gün yapılan maçta Danilo’s Pizza Ant Spor’da 22 sayı ile oynayan Aliyah Mozyck galibiyette önemli rol oynarken, Şenay Zeybek 15, Rabia Gülşah Çelebi ise 12 sayıyla skora katkı verdi. Melisa Korkmaz 8, Eylül Minez 6, Meryem Gültekin 5, Kübra Dicle ile Gizem Kazali 2’şer sayı ile oynadı.

Yeşil beyazlılar yarın Gemlik Spor Salonu’nda oynayacakları serinin üçüncü maçını salonu dolduracak taraftarın desteğiyle kazanıp Süper Lig’e bir adım daha yaklaşmak istiyor. Yarı finalin diğer serisinde Bodrum Basketbol, Botaş Gelişim karşısında 2-0 önde bulunuyor. Normal sezonu lider bitiren Zonguldak Spor Basket 67’nin ardından önümüzdeki sezon Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ne yükselecek ikinci takım play-off finalinin ardından belli olacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X