Bursa ekibi Devler Ligi’nde çeyrek final kapısında! Kritik maç saat kaçta hangi kanalda?

Bursa ekibi, TSİ 22.30’da başlayacak karşılaşmada SIG Strasbourg’u yenmesi durumunda Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde son 8 takım arasına kalacak.

Bursa ekibi Devler Ligi’nde çeyrek final kapısında! Kritik maç saat kaçta hangi kanalda?

Basketbol Süper Ligi’ndeki temsilcilerimizden TOFAŞ, Basketbol Şampiyonlar Ligi (BCL) TOP 16 Turu I Grubu son hafta maçında bu akşam Fransa deplasmanında SIG Strasbourg ile kritik bir maça çıkacak.

Rhenus Sport’ta TSİ 22.30’da başlayacak mücadeleyi Bosna Hersek’den Ademir Zurapovic, Portekiz’den Paulo Marques ve İtalya’dan Lorenzo Baldini hakem üçlüsü yönetecek. I Grubu’nda 2 galibiyet ve 3 mağlubiyetle ikinci sırada bulunan TOFAŞ, SIG Strasbourg karşısında parkeden herhangi bir skorla galip ayrılması durumunda adını son 8’e yazdıracak.

ÜÇLÜ AVERAJ İHTİMALİ

Bursa’daki ilk maçta 93-71 mağlup ettiği SIG Strasbourg’a karşı önemli bir sayı farkı üstünlüğü bulunan TOFAŞ’ın, Fransa’da mağlup olması halinde, Cholet Basket’in Unicaja Malaga’yı deplasmanda yenmesi durumunda çeyrek finale çıkan takım Cholet Basket olacak.

TOFAŞ ve Cholet Basket mağlubiyet ihtimalinde ise Strasbourg’un da katılmasıyla üçlü averaj devreye girecek. Bu durumda TOFAŞ, rakibine 23 sayı farkının üzerinde kaybetmediği sürece Unicaja Malaga’nın ardından I Grubu’nda çeyrek finale yükselen ikinci takım olacak.

22.30/Tivibu Spor 1

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X