Bursa ekibi farklı mağlup! İlk 8 umudu mucizelere kaldı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’ndeki Bursa ekiplerinden TOGAŞ, ilk yarının son maçında İstanbul’da Galatasaray Ekmas’a 95-76 mağlup olarak Türkiye Kupası için gerekli olan ilk 8 umudunu mucizelere bıraktı.

Bursa ekibi farklı mağlup! İlk 8 umudu mucizelere kaldı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’ndeki temsilcilerimizden TOFAŞ, ilk yarının son haftasında İstanbul’da konuk olduğu Galatasaray Ekmas’a 95-76 yenilmekten kurtulamadı.

Sinan Erdem Spor Salonu’ndaki 15. hafta maçına ilk devreyi ilk 8’de kapatıp Türkiye Kupası’na katılmak amacıyla galibiyet parolasıyla çıkan Bursa ekibi Cim Bom karşısında hiç öne geçemedi.

İlk çeyreği 24-21, devreyi de 56-35 geride kapatan TOFAŞ 25. dakikada molaya 70-42 geride girdi. 74-57 geride girdiği dördüncü periyodun başında da farkı eritmeye devam eden TOFAŞ parkeden, 95-76 mağlup ayrıldı.

PAOK MAÇINA DÖNDÜLER

Galatasaray Ekmas deplasmanında TOFAŞ’ta Austin Wiley 16 sayı; Zeljko Sakic 12 sayı; Marcus Denmon 11 sayıyla oynarken; J.J. O’Brien, Omar Prewitt ve Luke Maye forma giymedi. Mavi Yeşilliler, Basketbol Şampiyonlar Ligi play-in eleme turu ikinci maçında salı günü sahasında PAOK mateco ile kozlarını paylaşacak. TOFAŞ, ligde sıradaki maçını ise 13 Ocak Cumartesi günü saat 15.30’da deplasmanda Reeder Samsunspor ile yapacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X