Bursa ekibi hocasını buldu… Yoldaş gitti Özdemir geldi…

TFF 2.Lig’deki Bursa ekibinde yeni başkan Kani Ademoğlu ve yönetimi, Murat Yoldaş’la yolları ayırırken, Teknik Direktör Osman Özdemir’le 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Bursa ekibi hocasını buldu… Yoldaş gitti Özdemir geldi…

TFF 2. Lig’de mücadele eden İnegölspor, Teknik Direktör Osman Özdemir ile anlaştı.

Hafta içinde yeni yönetimini belirleyen Bursa ekibi, yeni sezon öncesi çalışmalara hemen start verdi. Yönetim görev dağılımını gerçekleştiren, ilçe protokolüne ziyaretlerini yapan Kani Ademoğlu yönetimi, takımın başına Osman Özdemir’i getirdi. Bursa ekibinde mevcut Teknik Direktör Murat Yoldaş ile yollarını ayrılırken, Osman Özdemir ile sözleşme imzalandı. Daha önce kısa bir süre de olsa İnegölspor’u çalıştıran Özdemir, Bursa ekibiyle 2 yıllık sözleşmeye imzayı attı.

ÇOK ÇALIŞACAĞIZ
Başkan Kani Ademoğlu, “Murat Hoca’mızla yollarımızı ayırdık. Osman Hoca’mızla anlaştık. İnegölspor inşallah eski başarılı günlerine dönecek. Hayırlı olsun. Gençlerimize önem vereceğiz” dedi. Teknik Direktör Osman Özdemir ise “Yabancısı olmadığım bir takıma geldim. Daha önce çalıştığım takımda olmaktan mutluyum. 2 yıllık bir anlaşma sağladık. İnşallah başarılı olmak için elimizden geleni yapacağız. İnegölspor’un daha başarılı olabilmesi için çalışma yapacağız. Yeni bir yapılanma yapacağız” diye konuştu.

Görev dağılımı yapıldı
İnegölspor’da hafta içinde yapılan genel kurul sonrasında Kani Ademoğlu başkanlığında göreve gelen yeni yönetim görev dağılımını da gerçekleştirdi. Bursa ekibinde başkan yardımcıları Eşref Yiğit, Aziz Bolat ve Abdurrahman Maksutlar olurken, Mustafa Arıcı, Ali Şahin ve Sedat Esadi Futbol Şube Sorumlusu oldu. Bordo beyazlılarda Basın Sözcüsü Ozan Can ve Cihan Bozacılar, Ali Ezim ve Aziz Sezikli Mali İşler Sorumlusu, Tufan Tutum ve Cüneyt Öztürk Federasyon Temsilcisi, Volkan Kardaş ve Mehmet Özdamar Halkla İlişkiler ve Reklam Sorumlusu, İbrahim Işıkoğlu Altyapı Sorumlusu, Mustafa Şeşka ise Altyapı ve Taraftardan Sorumlu oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X