Bursa ekibi potada Beşiktaş’a acımadı!

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 5. hafta maçında TOFAŞ, sahasında Beşiktaş Emlakjet’i 80-72 mağlup ederek ligde üst üste 3. galibiyetini aldı.

Bursa ekibi potada Beşiktaş’a acımadı!

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 5. hafta maçında TOFAŞ, sahasında Beşiktaş Emlakjet’i 80-72 mağlup ederek ligde üst üste 3. galibiyetini aldı. Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’nda oynanan mücadeleye kötü başlayan TOFAŞ, ilk çeyreği 25-15, devreyi ise 46-36 geride tamamladı.

Üçüncü çeyrekten itibaren toparlanan ve hem savunmada hem de hücumda etkili olan mavi yeşilliler, farkı indirirken son periyoda 62-59 geride girdi.

SON ÇEYREK NEFES KESTİ
Nefes kesen final periyodunda rakibine duvar ören TOFAŞ, sadece 10 sayıya izin verirken hücumda da farkını gösterdi ve parkeden 80-72 galip ayrılan taraf oldu. Bu sonuçla üst üste üçüncü, toplamda ise dördüncü galibiyetini alan TOFAŞ’ta Rob Gray 17 sayı 2 asist, Arturas Milaknis 16 sayı, Boubacar Toure ise 12 sayı 12 ribaundla galibiyette önemli rol oynadı.

Mavi yeşilli ekip, cuma günü Galatasaray Nef’e konuk olacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X