Bursa ekibi transferde bombaları patlatıyor… 3 imza birden…

İlk kez TFF 3. Lig heyecanı yaşayacak Bursa Yıldırımspor, Ercan Karaca, Kemal Uzuntepe ve Mert Türkileri’yi transfer etti.

Bursa ekibi transferde bombaları patlatıyor… 3 imza birden…

Yeni sezonda TFF 3. Lig’de mücadele edecek olan Bursa Yıldırımspor, kadrosunu güçlendirmeyi sürdürüyor. Yeni sezonda da iddialı bir performans sergilemeyi hedefleyen Bursa ekibi, önceki gün kadrosuna 3 isim daha kattı. Transfer çalışmalarını sürdüren mavi yeşilliler, Ercan Karaca, Kemal Uzuntepe ve Mert Türkileri’yle sözleşme imzaladı. Minareliçavuş Tesisleri’nde gerçekleştirilen törenle üç oyuncu da kendilerini Bursa Yıldırımspor’a bağlayan sözleşmelere imza attılar.

Ercan Karaca

BURSA’YA DÖNDÜLER
Yeni sezonda Bursa ekibinin formasını giyecek olan 1997 doğumlu Ercan Karaca, Orhangazi Futbol Kulübü altyapısından yetişti. Ardından Bursaspor, Orhangazi Belediyespor, Karacabey Belediyespor, Muğlaspor ve son olarak da Kızılcabölükspor forması giyen Karaca, yeni sezonda Bursa Yıldırımspor’un başarısı için ter dökecek. Yeşil Bursa altyapısından yetişen ve daha önce de Bursa Yıldırımspor forması giyen 1999 doğumlu Kemal Uzuntepe de Bursaspor, Altınsaban, Küplüpınar Yeşildağ, Hürriyetspor, Yenişehir Belediyespor, Bursa Yıldırımspor ve Gülbahçespor formaları giydi.

Kemal Uzuntepe

BAŞARILI OLACAĞIZ
Zaferspor altyapısından yetişen Mert Türkileri ise ardından Bursaspor, Alanyaspor’da oynadıktan sonra Uşakspor’da profesyonelliğe adım attı. Sonrasında 24 Erzincan ve son olarak da Büyükçekmece Tepecikspor forması giyen 1997 doğumlu forvet oyuncusu Bursa Yıldırımspor’la 3 yıllık sözleşme imzaladı. Üç oyuncu da Bursa ekibinin başarısı için ellerinden geleni yapacaklarını söylediler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X