Bursa ekibinde imza şov!

Teknik Direktör Mesut Ünal ile anlaşan Bursa Yıldırımspor kadrosuna takviyeleri sürdürüyor… İç ve dış transferde genç ve gelecek vaad eden oyuncuları renklerine bağlayan mavi beyazlı temsilcimizde hedef TFF 2.Lig’e direkt çıkmak olarak belirlendi.

Bursa ekibinde imza şov!

Geride bıraktığımız sezon TFF 3.Lig 1.Grup’ta play-off yarı finali oynayan Bursa Yıldırımspor, 2.Lig hedefiyle başlayacağı yeni sezon öncesinde transferde hız kesmiyor. Yeni sezon öncesinde Teknik Direktör Mesut Ünal ile anlaşan mavi beyazlılar 2 sezon üst üste 2.Lig’in kapısından dönmesinin ardından bu kez işi sıkı tutuyor. Başkan Ekrem Senal, son iki yılda kapısından döndükleri 2.Lig’e bu kez direkt çıkmak için çalışmaları sürdürdüklerini söyledi.

FARK YARATACAKLAR

Bursa Yıldırım, transfer sezonunu BAL takımlarından Çınar Belediyespor’dan orta saha oyuncusu Suat Turan, Bağlar Belediyespor’dan kanat oyuncusu Faruk Kaya, Kayseri Emarspor’un stoper oyuncusu Mustafa Yerli, Kozan FK’nın kanat oyuncusu Erdal Kaya’yı kadrosuna katarak açmıştı. Daha sonra Arabayatağı Spor Futbol Akademisinde yetişen ve tüm yaş gruplarında 10 sezon boyunca forma giyen, bu sezon Türkiye 3.sü olan U19 akademi takımımın 2003’lü başarılı kanat oyuncusu Eren Kara ile 5 yıllık profesyonel sözleşme imzalanmıştı.

TAKVİYELERE DEVAM

Mavi beyazlı takımın formasını 3 sezondur başarıyla temsil eden takım kaptanlarından Osman Demir ile sözleşme yenileyen Bursa Yıldırımspor, BAL ekiplerinden, Arifiye Kalaycı’nın forvet oyuncusu Emirhan Odabaşı’ı da kadrosuna kattı. Mavi beyazlı kulüp BAL takımlarından Suvermez Kapadokyaspor’un orta saha oyuncusu Halil Can Durmuş ile de anlaştığını duyurdu. U19 akademi takımının başarılı savunma oyuncusu 2003 doğumlu Fatih Kılıçcı ile 5 yıllık profesyonel sözleşme imzalayan Bursa Yıldırım son olarak geçtiğimiz sezon takım kaptanlarından tecrübeli file bekçisi Ersel Çetinkaya ve sol kanat Fatih Özçelik ile sözleşme yenilendiğini açıkladı.

3. GRUP’TA MÜCADELE EDECEK

Bursa Yıldırımspor, yeni sezonda TFF 3.Lig 3. Grup’ta yer alacak. Mavi beyazlıların grubunda 68 Aksaray Belediye, Akhisarspor, Arguvan Belediye, Artvin Hopa, Bergama Belediye, Beyoğlu Yeni Çarşı, Büyükçekmece Tepecik, Çankaya FK, Efeler 09 Spor, Erbaaspor, Fatsa Belediye, Kepez Belediye, 1984 Muşspor, Niğde Anadolu FK, Osmaniyespor, Sapanca Gençlik, Siirt İl Özel İdaresi yer aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X