Bursa ekibinde kriz! Deplasmana gitmeyince…

Bursa Uludağ Basketbol, Mersin deplasmanına gitmeyi reddedip takımı yüz üstü bırakan Başantrenör Tolga Esenci ile yollarını ayırdı.

Bursa ekibinde kriz! Deplasmana gitmeyince…

Emre KURTBAY

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi ve FIBA EuroCup Women’da mücadele eden Bursa Uludağ Basketbol’da şok bir gelişme yaşandı. Yeşil beyazlı ekipte Başantrenör Tolga Esenci, görevinden ayrıldı. Ligde önceki gün deplasmanda oynanan ve 92-69 kaybedilen ÇBK Mersin Yenişehir maçına gitmeden önce, Esenci’nin, “Kendimi yetersiz buluyorum. Başarılı olacağıma inanmıyorum” diyerek Mersin’e gitmediği belirtildi. Tolga Esenci’nin, Başkan Berk Aladağ ve yöneticilerin tüm ısrarlarına rağmen geri dönüş yapmadığı ve takımdan ayrılma talebini yinelediği ifade edildi.

BEŞİKTAŞ’TAN TEKLİF Mİ ALDI?

Bunun üzerine yeşil beyazlı yönetim Esenci ile yollarını ayırırken yeni başantrenör arayışlarına da hemen başladı. Tolga Esenci’nin deplasmana gidilmeden bir gün önce aldığı bu şok kararın, Beşiktaş’tan gelen teklif olabileceği belirtildi. Ligde oynadığı 4 maçta 2 galibiyet ve 2 mağlubiyet alan Uludağ Basketbol, EuroCup Women’da oynadığı ilk maçta ise Nesibe Aydın’a kaybetmişti. Yeşil beyazlılar, perşembe günü Avrupa mesaisinde İsrail ekibi Elitzur Holon’a konuk olduktan sonra ligde pazar günü Fenerbahçe’yi ağırlayacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X