Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Bursa ekibinden dev anlaşma

Geçen sezon Bursa 2. Amatör Küme’de şampiyon olup 1. Amatör Küme’ye yükselen Gemlik Kumlaspor, Kent Meydanı AVM ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Geçen sezon Bursa 2. Amatör Küme'de şampiyon olup 1. Amatör

1978 yılında kurulan ve yeni sezonda Bursa 1. Amatör Küme’de mücadele edecek olan Gemlik Kumlaspor, son olarak Kent Meydanı AVM ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Yönetim kurulunda Gemlik ve Kumlalı iş insanlarının yer aldığı Gemlik ekibinin Genel Koordinatörü olan Övünç Erdoğan, “Kulübümüz bu sene inanılmaz güzel işler yaptı, 1. Amatör’e göre de çok ciddi bir bütçe ile yarışacağız. Yaptığımız bu anlaşma belki de amatör spor kulüpleri arasında en ses getiren ulusal bir marka haline gelmiş Kent Meydanı AVM’nin amatör sporlara ne kadar destek olduğunun da bir göstergesidir” ifadelerini kullandı.


Avatar Seç KAPAT
Eski futbolcu Emre Korkmaz ile eşi Merve Korkmaz, başkanlığını yaptıkları
Sıradaki Haber Bu durumun dünyada başka örneği yok: Evde eş, sahada iki rakip başkan